fcb.portal.reset.password

Sergi Roberto, a la roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

De lateral dret o al mig del camp, Sergi Roberto està sent el jugador del Barça amb més minuts de la pretemporada. Aquest dissabte, després de l’entrenament i abans del partit a Florència, ha comparegut en roda de premsa per explicar les seves sensacions.

“És la tercera temporada al primer equip, la segona amb Luis Enrique. M’hauria agradat tenir més minuts l’any passat, ara puc jugar en més posicions i hi ha més opcions. L’afronto amb moltes ganes”, manifestava. El ‘20’ blaugrana ha reconegut que mai abans havia actuat de lateral, però veia la polivalència com una bona oportunitat per a ell. “El que jo vull és jugar partits i ajudar l’equip, de lateral o al mig del camp”, insistia.

Xerrada amb Luis Enrique

Tot i no formar part dels futbolistes més utilitzats durant la campanya anterior, Sergi Roberto no s’ha plantejat un canvi d’aires. Revelava: “Al principi de pretemporada vaig tenir una conversa amb l’entrenador i em va dir que confiava en mi. A més, sense Xavi i amb l’opció del lateral espero tenir més minuts”.

Quant a l'aspecte col·lectiu, el de Reus declarava: “Ara ja hi som tots, excepte Claudio Bravo. Per a nosaltres, millor. Els últims han tornat en molt bona forma i amb moltes ganes”. Potser per això es mostrava optimista de cara als propers objectius. “Esperem aconseguir els sis títols, que seria una gran fita. Afrontem l’any amb les ganes i la il·lusió del passat”, rematava.


Sergi Roberto: "Afronto la temporada amb moltes... by fcbarcelona
Tornar a dalt