fcb.portal.reset.password

Scolari, durant la roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

Luiz Felipe Scolari no li té por al FC Barcelona. “Confio plenament en els nostres jugadors”, ha afirmat en la roda de premsa prèvia a la semifinal d’aquest dijous. “El Barça és un dels tres millors equips del món, però sabem de les nostres qualitats. Tenim dedicació i intel·ligència, farem un bon partit”, ha assegurat convençut el tècnic del Guangzhou Evergrande.

El tècnic brasiler, que torna a l’estadi en què va guanyar el Mundial del 2002 amb el Brasil, ha declarat que el futbol xinès “millora dia rere dia, cada cop que s’enfronta a altres escoles de futbol”. “Som un equip qualificat, els campions d’Àsia, i ja vam guanyar l’Amèrica de Mèxic en la ronda prèvia. Respecto el Barça però confio en nosaltres”, ha reiterat.

En aquest sentit, Scolari ha posat com a exemple del seu equip el seu capità, Zheng Zhi: ““Reuneix qualitat, lideratge i cor. Tot el Guangzhou jugarà amb aquests valors”.Som un equip qualificat, els campions d’Àsia. Ja vam guanyar l'AmèricaPreguntat per Messi i Neymar Jr, ha explicat que tots dos es troben en el podi dels millors futbolistes del món. Sobre la possible absència del brasiler, ha reconegut: “Quan no juga qualsevol equip nota dificultats. Però el Barça té 25 o 26 jugadors d’un nivell semblant al de Neymar Jr. Per al Barça no hi haurà una gran diferència”.

Per acabar, Scolari ha confessat que va ser molt a prop de fitxar pel Barça pels volts del 2004. “Quan el meu amic Sandro Rosell era vicepresident vaig tenir la possibilitat d’incorporar-m’hi. Jo era llavors entrenador de Portugal i encara tenia dos anys de contracte.. No podia marxar en aquell moment, hauria estat una falta d’ètica total. Admiro la forma en què el Barça es comporta com a equip, però allò va passar i la vida va seguir”, ha conclòs.


Scolari: “Confio plenament en els nostres... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();