fcb.portal.reset.password

Ronaldinho i Belletti durant la rua de celebració de la Champions 2006 / ARXIU FCB

Sembla que fos ahir, però ja fa 10 anys de la victòria del Barça a Saint-Denis contra l’Arsenal que va suposar la segona Lliga de Campions de la història culer. Aquella nit del 17 de maig del 2006, l’equip dirigit per Frank Rijkaard remuntava el gol inicial de Campbell, amb una primera diana de Samuel Eto’o i la definitiva de Juliano Belletti. El lateral, deu anys després, segueix recordant amb emoció el que va suposar aquell gol. “La gent em segueix donant les gràcies, i els companys diuen que aquest Barça va començar allà”, recorda. I afegeix, emocionat: “Que en un club amb els millors jugadors del món, es recordi un lateral brasiler que només va marcar un gol... És impressionant”.

Un altre protagonista d’aquella nit, d’aquella època i de tota la història blaugrana és Ronaldinho. El crac brasiler va ser el líder que va conduir l’equip cap a tots els èxits que va aconseguir, i encara ara ho recorda amb molta estima. “Arribàvem amb tanta confiança que vam anar molt tranquils”, destaca el ‘10’ d’aquell Barça. Un títol històric del qual en van ser plenament conscients: “Sabíem que guanyant una Champions passàvem a la història del Club”.

Tots aquests records estan recollits en un reportatge que Barça TV emetrà aquest dimarts a les 20.30 hores per celebrar el desè aniversari d’aquella nit. A més, als comptes oficials de Twitter del Club (@fcbarcelona_cat) es recordarà el minut a minut a temps real com si es tornés deu anys enrere. Totes les accions se seguiran amb el hashtag #Paris2006.


Ronaldinho y Belletti recuerdan la final de... by fcbarcelona
Tornar a dalt