fcb.portal.reset.password

Robert Fernández, a la Ciutat Esportiva /MIGUEL RUIZ_FCB

El secretari tècnic Robert Fernández va repassar l’actualitat barcelonista en una entrevista a Catalunya Ràdio. Sense esquivar cap tema, el secretari tècnic blaugrana va tractar les lesions que ha patit l’equip, en especial la de Leo Messi. Creu que s’ha d’afrontar la recuperació amb tranquil·litat: “No cal precipitar res i actuar amb naturalitat”.

També es va referir al futur de Neymar Jr. Ho va fer amb rotunditat: “La renovació està ben encarada i la situació jo crec que és molt bona. No tinc cap dubte que el jugador estarà tota la seva vida aquí. Ho sento així”.

“Serà una Lliga molt competitiva”

Els últims dies en clau culer han estat marcats per la derrota a Sevilla. El de Betxí en parlava: “A ningú li agrada perdre i més a un equip com el Barça, que està acostumat a guanyar”. I es quedava amb el fet que “a pesar de la derrota, l’equip va tenir molt bona resposta”. “No és normal que es perdés aquest partit”, manifestava.

D’aquesta manera, Robert augurava un torneig més renyit que en temporades anteriors: “Em fa la sensació que serà una Lliga molt competitiva i sortiran alguns rivals que, en principi, pensàvem que no estarien en condicions de lluitar fins al final”. Afegia: “Fins a cert punt, és normal. Volem que hi hagi una competència bona i que no estiguin només el Madrid i el Barcelona”.A Sevilla, a pesar de la derrota, l’equip va tenir molt bona resposta
En aquest sentit, Robert explicava com veu el futbol: “Jo em defineixo com una persona a qui qui li encanta el joc d’atac. M’encanta veure jugar un equip com el Barça. A qui no li agrada veure un equip que juga tan bé al futbol?”. Així, es marcava el repte següent: “L’estil de joc el tenim. L’hem de potenciar, l’hem de conservar i l’hem de fer cada vegada millor. Això és difícil, perquè al Barça fa una dècada, o més anys, que estem acostumats a guanyar, acostumats a guanyar títols”.


Entrevista Robert Fernández a Catalunya Ràdio by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();