fcb.portal.reset.password

Robert Fernández, a la Ciutat Esportiva / MIGUEL RUIZ-FCB

Robert Fernández ha repassat l’actualitat blaugrana a 48 hores del Clàssic. En declaracions a Esports Cope ha afirmat: “És un partit important, però són tres punts. Serà un duel difícil”. El secretari tècnic s’ha sumat a les declaracions fetes aquest dimecres per Luis Suárez: “Va donar en el clau. Molts cops pots anar de favorit i després no treure el partit endavant”. En aquest sentit, ha afirmat, el Madrid posarà tota la pressió perquè ha de guanyar”, però el Barça “també ho vol fer”.

Preguntat per la presència de Messi al Bernabéu, Robert ha reconegut no saber si jugarà. “El més important és que el jugador estigui bé. Si no ho està, no passa res. Serà ell qui ho digui. És un bon símptoma que estigui entrenant, però també és cert que queda molta Lliga i no val la pena córrer riscos”, ha explicat. També ha destacat la “gran solvència” de l’equip mentre el ‘10’ ha estat fora dels terrenys de joc.El Madrid posarà tota la pressió perquè ha de guanyar, però nosaltres també volem fer-hoMés enllà del futbol, també ha recordat que el més important “és que no passi res, que sigui una festa i es vegi un bon partit futbol”, amb referència a l’alta seguretat que es viurà a l’estadi arran dels atemptats de París d’ara fa una setmana.

En un altre ordre de coses, Robert Fernández ha fet una repassada als noms vinculats a l’actualitat blaugrana. A continuació ressaltem el més destacat:

Neymar Jr

“El cas de Neymar Jr és de fàcil solució. Em preocuparia si el pare o el jugador diguessin que no estan contents a Barcelona”.

Adriano Correia

“Continuar o no és una decisió que prendrà ell abans del 15 de març”.Tenim moltes esperances posades en Alen Halilovic. És jove i té una progressió molt bonaAlen Halilovic

“Estem molt contents amb ell. Les coses li estan sortint molt bé. Està jugant i creixent. Ara el que volem és que jugui i estigui content”.

“La nostra intenció és que torni al Barça. Si no ho fa ara, serà mes tard. Volem que s’incorpori al mercat d’estiu i fer una valoració real”.

“És molt jove i està jugant a Primera. Sembla que té una progressió molt bona. L’he vist en directe i tenim moltes esperances posades en ell”.

Martín Montoya

“No pot tornar al mercat d’hivern, es quedarà a l’Inter. Les coses no li estan sortint bé fins ara però mai se sap què pot ocórrer”.

Denis Suárez

“Al Sevilla va jugar força al principi. Després va quedar-se una mica aturat i va sorgir l’opció de Vila-real i allà estan contents amb ell”.

“El més important és que el FC Barcelona estigui protegit amb aquests jugadors i sempre tingui l’opció d’incorporar-los”.

Gerard Deulofeu

“Possiblement Luis Enrique li va demanar una sèrie de coses que farien millorar la capacitat del jugador i que jo personalment també li he dit”.

“Té molt bones condicions, és un jugador jove i amb ganes d’evolucionar i millorar. És cert que ha de millorar en una sèrie de coses i que, si ho fa, pot ser un jugador important”.

Nolito

“Hi ha una finestra de fitxatges i és una possibilitat que tenim tots. Hi ha temps”.

“El més important és donar valor a l’equip que tenim. Estem en una situació fantàstica, molt bona, traient els partits amb solvència”.

Johan Cruyff

“No l’he vist, però li desitjo el millor i li envio tota la meva força per afrontar aquesta malaltia, també a la seva família. Ho he viscut de prop i espero veure’l aviat i donar-li una forta abraçada”.

Tornar a dalt