fcb.portal.reset.password

Robert Fernández durant l'acte de la seva presentació / MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]El secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, va fer un repàs exhaustiu de l’actualitat esportiva del primer equip en forma de noms propis i del mercat al qual està atent el Club en una entrevista al programa Estudio Estadio del canal Teledeporte de TVE. Robert, en primer lloc, es va mostrar absolutament confiat que Neymar Jr i Sergio Busquets seguiran al Barça “perquè són feliços aquí”. “Sergio té contracte, està content i és una peça bàsica per a nosaltres”, reconeixia el secretari tècnic culer. Qui tampoc es mourà de l’equip, segons Robert Fernández, serà Dani Alves, que va renovar el seu contracte a l’estiu passat.

Tot i reconèixer que a l’estiu podria haver-hi sortides, Robert Fernández va voler deixar clar en tot moment que “el Club buscarà sempre la millor opció per als seus jugadors”. En el cas de jugadors com Marc Bartra o Sergi Samper, va assegurar que, en cas d’estudiar-se'n la sortida, “es pensarà en el futur”.Denis Suárez vindrà possiblement al mercat d'estiu, és molt probable

En el capítol d’arribades, el secretari tècnic blaugrana va dividir els noms en dos sacs. Per una banda hi ha els jugadors que el Club té cedits en altres equips o amb opcions de recompra, i per una altra hi ha els jugadors d’altres equips que puguin interessar. Al primer grup van sorgir els noms de Denis Suárez i Alen Halilovic. Quant al cas del jugador gallec –actualment al Vila-real–, Robert Fernández va anunciar que “possiblement al mercat d’estiu vingui, és bastant probable”. Per la seva banda, de Halilovic va afirmar: “Estem contents amb el seu rendiment a l’Sporting. És un jugador jove i necessita competir, a l’estiu valorarem què és millor”.

Com sempre ha reconegut, Robert Fernández va insistir que la secretaria tècnica que ell encapçala sempre està atenta als moviments i les opcions que hi ha al mercat de jugadors. “Els grans equips, normalment, busquem el mateix perfil de jugadors”, va explicar. En aquest sentit, va reconèixer que “el mercat d’hivern i el d’estiu són molt diferents”. “Sortiran molts noms, però sabem que el més important són els jugadors que tenim a casa. És difícil trobar futbolistes que millorin el que tenim”.


Robert Fernández repasa la actualidad y el... by fcbarcelona

Messi, amb molta corda

Robert Fernández es va mostrar convençut que Leo Messi liderarà el Barça en la inauguració del Nou Camp Nou. “Leo Messi acabarà allà on vulgui, encara té molt futbol per oferir i és una sort tenir-lo amb nosaltres”, va comentar.

Tornar a dalt