River Plate – FC Barcelona: Una final mundial

River Plate – FC Barcelona: Una final mundial

El conjunt blaugrana, amb els dubtes de Messi i Neymar Jr, lluitarà pel seu tercer Mundial de Clubs en sis anys contra un històric del futbol argentí

El tron mundial està en joc. El FC Barcelona afronta aquest diumenge (11.30 hores, Cuatro i 8TV) la final del Mundial de Clubs contra River Plate en un partit que servirà per decidir el millor equip del planeta en aquest 2015. El conjunt blaugrana lluitarà pel seu tercer Mundial en sis anys, mentre que els argentins miraran d’assolir el segon de la seva història 29 anys després d’assolir el primer.

La gran incògnita del partit és la presència de Leo Messi i Neymar Jr. Tots dos van perdre’s la semifinal i “han millorat”, segons confirmava Luis Enrique dissabte. Fins poc abans del partit, però, no se sabrà si el FC Barcelona pot comptar amb la tripleta atacant que tanta història està fent.

Després de superar amb comoditat el Guangzhou Evergrande d’Scolari a semifinals (3-0), l’últim obstacle és el River Plate de Marcelo Gallardo. El campió de la Copa Libertadores, recolzat per uns 20.000 argentins al Japó, afronta el duel com si fos el més important de les seves vides.

Físic i fe, les armes del River

Reconeixent que el FC Barcelona és el favorit, el River Plate mirarà d’explotar al màxim les seves virtuts: la condició física, la intel·ligència tàctica i una enorme càrrega emotiva. Fe no li en faltarà als argentins, que tenen en Lucas Alario la seva principal amenaça ofensiva. Més difícil serà el retrobament de Javier Saviola amb el Barça, ja que el ‘Conejo’ no acostuma a gaudir de moltes oportunitats al River.

Si bé els ‘Millonarios’ no arriben en el seu millor moment de forma, tal com reconeixia el propi Marcelo Gallardo, l’oportunitat que tenen a tocar és enorme. Van patir a semis contra l’Hiroshima Sanfrecce, però ara només estan enfocats en el títol que els acrediti com els millors del món. Serà una final mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut