El Bayern Leverkusen perd abans de rebre el Barça

Els alemanys cauen davant el Hertha de Berlín (2-1) abans que els blaugranes visitin el BayArena dimecres, dia 9 de desembre (20.45 hores) La Roma, que es jugarà el pas amb els de Schmidt, ha empatat contra el Torí (1-1)

El FC Barcelona tancarà la fase de grups dimecres, dia 9 de desembre (20.45 hores), davant el Bayer Leverkusen amb el primer lloc del Grup E assegurat. Els alemanys, que es jugaran el pas a vuitens de final amb la Roma i el BATE Boríssov, rebran el Barça després de caure davant el Hertha de Berlín (2-1).

Bayer Leverkusen

El Bayer Leverkusen ha caigut a domicili (2-1) davant del Hertha de Berlín en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Budesliga. Els de Schmidt han vist com els locals s'han avançat al minut 7 mitjançant un gol de Darida. El partit se'ls ha complicat encara més amb l'expulsió de Boenisch (minut 17). Malgrat això, el Bayer ha aconseguit la igualada a través del Chicharito (minut 27). A la segona meitat Brooks ha establert el definitiu 2 a 1 (minut 60). Amb aquesta derrota els de Schmidt se situen novens amb 21 punts en 15 jornades, a 19 del líder: el Bayern de Munic.

AS Roma

La Roma ha empatat en la seva visita al Torí (1-1) en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Sèrie A. Els Giallorossi s'han avançat als minuts finals mitjançant un llançament de falta directa de Pjanic (minut 84). Però quan la victòria semblava segura, l'exbarcelonista Maxi López ha situat l'1 a 1 amb un llançament des dels onze metres (minut 90). Amb aquest empat els de Rudi García es col·loquen cinquens amb 28 punts en 15 partits i s'allunyen a tres punts del Nàpols, que juga demà davant el Bolonya el seu partit de Lliga (12.30 hores).