Resultats oposats per a Neymar Jr, Dani Alves i Claudio Bravo

Resultats oposats per a Neymar Jr, Dani Alves i Claudio Bravo

El xilè no pot evitar la primera derrota del seu equip en aquesta fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018, mentre que la 'canarinha' de Neymar i Alves guanya el Perú per escalar fins a la tercera posició

Dani Alves, Neymar Jr i Claudio Bravo han finalitzat la darrera concentració de seleccions amb una de freda i una de calenta. En la quarta jornada de la fase de classificació per al Mundial de 2018, els brasilers han vençut el Perú (3-0), al Salvador, mentre que els xilens han caigut derrotats contra l’Uruguai (3-0), a Montevideo. Així han anat els partits per als internacionals del FC Barcelona:

Brasil – Perú

El Brasil de Neymar Jr i Dani Alves, que han jugat els 90 minuts del partit, han finalitzat l’últim enfrontament de seleccions d’aquest 2014 amb tres punts més a la classificació, després de derrotar el Perú amb gols de Douglas Costa (22’), Renato Augusto (57’) i Filipe Luis (77’). Malgrat el resultat, la ‘canarinha’ va tenir problemes per superar la defensa del rival, que no va cedir gaires espais i va marcar amb força el capità Neymar. El jugador del Barça, però, va estar a punt de marcar, però l’àrbitre li va anular un gol per un ajustat fora de joc (66’). Amb aquest triomf, després de l’empat contra l’Argentina, el Brasil se situa tercer, a cinc punts de distància del líder, l’Equador, i a dos del segon, l’Uruguai, que serà el proper rival dels de Dunga.

Uruguai – Xile

Precisament el combinat dirigit per Washington Tabárez va ser el botxí de la selecció xilena de Claudio Bravo. Els gols de Diego Godín (23’), Álvaro Pereira (61’) i l’exblaugrana Martín Cáceres (65’) van enderrocar l’actual campió de la Copa Amèrica, amb les jugades d’estratègia com a aliat. Perquè tots tres gols van arribar en jugades d’aquest estil, el primer en un llançament de falta llunyà, el segon en un servei llarg i el tercer de córner, per emportar-se la victòria davant un conjunt xilè que, malgrat tot, no es va arronsar i van mostrar-se fidel al seu estil de joc associatiu. Amb aquesta desfeta, l’equip capitanejat per Claudio Bravo se situa a la cinquena posició del grup sud-americà de la fase de classificació per al Mundial, amb set punts i empatat amb les seleccions del Paraguai i del Brasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut