RC Celta de Vigo – FC Barcelona: Un espectacle perillós

RC Celta de Vigo – FC Barcelona: Un espectacle perillós

20 hores, Canal+ Liga: El líder afronta una sortida exigent amb la reaparició de Gerard Piqué i la baixa de Jordi Alba

La Lliga no s’atura i la jornada cinc serà intersetmanal. El Barça la va iniciar com a líder, després de ser l’únic en sumar quatre victòries en les primeres quatre jornades. La més recent, contra el Llevant, el diumenge. Ara toca una altra sortida exigent. Solucionades les proves de San Mamés i del Vicente Calderón, la següent serà a Balaídos. Espera un Celta convertit en una de les sensacions del campionat pels seus resultats i, sobretot, pel joc desplegat.

Deia el tècnic Luis Enrique Martínez, a la roda de premsa prèvia, que els gallecs “són un dels millors equips de la Lliga”. Els coneix bé de la seva etapa a Vigo i els espera amb una pressió avançada que obligarà els seus homes a oferir una intensitat màxima i el millor de si.

Jordi Alba, baixa d'última hora

L’entrenador asturià podrà comptar per primera vegada a la Lliga amb Gerard Piqué, una vegada complerta la sanció de quatre compromisos. També amb Douglas, que ha rebut l'alta i ha substituit a última hora Jordi Alba. Les altres baixes són Bravo, Douglas, Vermaelen, Rafinha i Sandro. Completava la convocatòria Gumbau, del filial.

El Celta, per la seva banda, també ha engegat el campionat de forma remarcable. Acumula 10 punts de 12 possibles, amb un últim triomf ple de brillantor a Sevilla (1-2). Una altra nota positiva per als celestes és l'anul·lació de la segona groga a Jonny, que finalment podrà jugar contra el Barça. A més, el tècnic Eduardo Berizzo també podrà comptar amb Cabral i Hernández, que han superat les seves molèsties.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut