Rakitic, un golejador singular

Rakitic, un golejador singular

El migcampista croat suma nou gols aquesta temporada, supera els vuit que va fer el curs passat i, dels 17 que ha marcat amb la samarreta blaugrana, nou han servit per inaugurar el marcador

[[DES_1]] El bon rendiment al Sánchez Pizjuán va fer que Rakitic acabés vestint la samarreta del FC Barcelona el curs passat. En la seva segona temporada al Club, el migcampista croat s’ha convertit en una de les peces clau del Barça de Luis Enrique. El tècnic asturià confia en la seva vàlua, i la seva confiança es veu retornada amb el seu rendiment a la medul·lar de l’equip. El migcampista blaugrana és el jugador més utilitzat de la plantilla i és el sisè amb més minuts, només per darrere de Suárez, Neymar, Sergio, Mascherano i Messi.

Però Rakitic no només s’ha fet un lloc a l’onze inicial, sinó que també és capaç de sumar en la faceta golejadora. I és que el ‘4’ blaugrana va tornar a obrir el marcador aquest dissabte al Benito Villamarín. I no és la primera vegada que ho fa. Rakitic s’ha convertit en tot un especialista a desencallar partits. L’últim, contra el Betis. El croat va aprofitar una assistència de Messi per avançar el Barça i iniciar el camí d’una victòria que l’apropa al títol de Lliga. Aquesta temporada també va obrir el marcador a Vallecas en la victòria per 1-5 contra el Rayo Vallecano, al Madrigal contra el Vila-real (2-2) i al camp del BATE Boríssova la Lliga de Campions (0-2). De fet, contra l’equip bielorús va fer el doblet que va significar el triomf. En total, aquesta temporada ja ha fet nou gols, ha superat els registres de la temporada passada –en va fer un total de vuit– i se situa com el quart golejador de l’equip després del trident.

Els 9 gols que han obert el marcador

A falta de tres partits perquè acabi aquest curs, el cert és que Rakitic ha fet un total de 17 gols en dues temporades, dels quals nou han servit per obrir triomfs importants. Quan Rakitic veu porta el Barça no perd mai. De fet, tot han estat victòries, excepte l’empat contra el Vila-real d’aquest curs. El gol més important i recordat de la seva carrera és, sense cap mena de dubte, el que va obrir el marcador a la final de la Champions de la temporada passada contra la Juventus a l’Olympiastadion de Berlín. I és que Rakitic és molt més que un migcampista.

Temporada

Competició

Rival

Estadi

Resultat

2014/15

Lliga

Granada

Los Cármenes

1-3

2014/15

Lliga

Còrdova

Nuevo Arcángel

0-8

2014/15

Champions League

Manchester City

Camp Nou

1-0

2014/15

Champions League

Juventus

Olympiastadion

3-1

2014/15

Copa del Rei

Osca

El Alcoraz

0-4

2015/16

Champions League

BATE Boríssov

Borisov Arena

0-2

2015/16

Lliga

Rayo Vallecano

Vallecas

1-5

2015/16

Lliga

Vila-real

El Madrigal

2-2

2015/16

Lliga

Betis

Benito Villamarín

0-2

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut