fcb.portal.reset.password

Rakitic en una acció del partit/ MIGUEL RUIZ - FCB

"A vegades passa que no vol entrar la pilota, però cal seguir igual perquè estem jugant molt bé i estem dominant", ha explicat Rakitic per resumir un partit en què el Barça ha fallat en la definició final. "El preocupant seria no tenir ocasions", ha afegit.

A més de valorar l'empat, Rakitic s'ha congratulat per l'arribada d'Aleix Vidal i Arda Turan. "Han passat una mala estona. Estem desitjant que s'ajuntin amb nosaltres. Sempre és important que vinguin jugadors, i més d'aquesta qualitat. Tenim moltes ganes que estiguin amb nosaltres. Tot va molt bé i amb ells millorarem encara més".

A més de Rakitic, també han parlat Bravo, Iniesta i Piqué després del partit. Aquestes han estat totes les declaracions:

Claudio Bravo

"Hem començat amb tensió, ja que respectem el rival i sabíem el que ens trobaríem. Ens ha costat, ells han pressionat bé i el camp estava malament. Però no valen excuses. Veníem a buscar els tres punts i no ha estat així. Ara toca descansar i pensar en el pròxim partit contra el mateix rival".

"Ens entreguem al màxim tractant de fer el de sempre. Ells han fet una bona feina. Això és llarg, cal seguir treballant. Hem intentat guanyar per tots els mitjans".

"El fet de no guanyar ens preocupa, perquè som molt exigents. Ara cal treballar més que mai".

Andrés Iniesta

"Nosaltres ens centrem en el joc. No hi ha res a dir sobre l'àrbitre".

"Hem intentat buscar superioritats, estar fins. No ens trobem tants partits com el derbi, que són al límit, sobretot al seu estadi. Ja estem avisats per al que ve ara a la Copa del Rei".

"Entenc que l'enfrontament de Copa serà diferent, sobretot el partit de casa. Per l'estadi i per jugar davant la nostra gent. Són dos partits i anirem a guanyar-los".

Gerard Piqué

"Quan juguem a Cornellà esperem que l'Espanyol sigui intens, i avui ha estat així. El terreny de joc no ajudava per al primer control, i això els permetia arribar abans a la pressió. Ha estat un partit incòmode. D'intensitat hem estat bé, ens ha faltat fluïdesa de pilota".


Rakitic: “Lo preocupante sería no tener ocasiones” by fcbarcelona

Proper entrenament

El primer equip tornarà a la feina aquest dilluns amb l'entrenament a portes obertes que es realitzarà al Miniestadi (11.00 hores).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();