Rafinha s’estrena en una convocatòria amb la selecció absoluta del Brasil

Rafinha s’estrena en una convocatòria amb la selecció absoluta del Brasil

El jugador blaugrana estava convocat per participar amb la selecció olímpica però la lesió de Ramires li ha obert les portes al combinat de Dunga

Rafinha Alcántara debutarà amb la selecció absoluta del Brasil. El jugador blaugrana ha entrat per primera vegada en una convocatòria de Dunga, segons ha fet oficial aquest divendres la CBF, degut a les lesions dels jugadors del Chelsea Ramires i Óscar. El jugador del Liverpool Coutinho és la segona novetat en una llista en què ja hi figuraven des del 13 d’agost els blaugrana Neymar Jr i Dani Alves. La lesió del lateral dret del Barça, produïda en la primera jornada de Lliga a San Mamés, ha estat coberta per Fabinho (Mònaco).

Canvi de plans

Amb aquesta novetat, Rafinha realitzarà un canvi de plans la setmana vinent. El futbolista format a La Masia estava convocat amb la selecció olímpica per jugar un amistós el dia 8 de setembre a Le Mans, contra França. Ara, doncs, es desplaçarà fins a Estats Units per participar en els dos amistosos que jugarà el Brasil. Els rivals seran els combinats de Costa Rica i els Estats Units, i els partits es disputaran els dies 5 i 8 de setembre a les ciutats estatunidenques de Nova Jersey i Foxborough.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut