Rafinha Alcántara debuta amb la selecció del Brasil

Rafinha Alcántara debuta amb la selecció del Brasil

El migcampista blaugrana ha participat en els darrers deu minuts del triomf de la ‘canarinha’ contra Costa Rica (1-0) Neymar també ha participat en el duel amistós jugat a Estats Units, disputant els últims vuit minuts

Rafinha Alcántara ja ha complert un dels seus somnis: jugar amb la selecció absoluta del Brasil. El migcampista blaugrana, fill de Mazinho, està vivint la seva primera convocatòria amb el combinat de Dunga i, en el duel amistós jugat aquest dissabte contra Costa Rica a Estats Units, el seleccionador brasiler li ha donat la primera oportunitat. Rafinha ha entrat al terreny de joc en el lloc d’un Luiz Gustavo lesionat i s’ha ubicat al centre del camp del Brasil.

El retorn de Neymar

El partit contra Costa Rica també ha servit per veure el retorn de Neymar Jr amb la seva selecció després de la Copa Amèrica, competició en què va ser sancionat. El davanter blaugrana ha estat la darrera substitució de Dunga i ha entrat en el lloc de Douglas Costa quan faltaven vuit minuts per acabar el matx. L’exjugador de l’Atlètic de Madrid, Miranda, ha tingut un detall amb Neymar i, abans que aquest entrés al camp, li ha cedit el braçal de capità.

Brasil ha guanyat l'enfrontament davant Costa Rica gràcies a un únic gol de Hulk als deu minuts de joc. Rafinha i Neymar tindran una nova oportunitat per jugar en el segon amistós de Brasil, que es jugarà la matinada de dimecres. La ‘canarinha’ s’enfrontarà a Estats Units a Massachussets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut