fcb.portal.reset.password

El Barça de Luis Enrique es posa en marxa a Los Angeles / FCB

El Barça debutarà a la International Champions Cup a Los Angeles contra els Galaxy a les 20.00h hora local i el 22 de juliol a les 05.00h hora catalana. El partit, que serà la primera prova de foca del Barça 2015/16 en què els blaugranes s’enfrontaran a l’actual campió de la Major League Soccer, es podrà seguir en directe per TV3 i Canal+Liga. Recorda que durant el partit podràs consultar, al web del club, el minut a minut i les estadístiques, tant les dels equips com les individuals dels jugadors.

Dimarts 21 de juliol

Los Angeles - 8.00 PM / Nova York - 11.00 PM

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

WATCH ESPN, Fox Soccer 2Go USA, ESPN Deportes TV, Fox Sports 1 USA, ESPN Deportes Radio, Fox Sports GO

Amèrica Llatina – Mèxic DF 10:00 PM

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

Planeta Fútbol

Dimecres 22 de juliol

Brasil – 12.00 AM (Brasília)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 12:00 AM / Santiago Xile 12:00 AM

FC Barcelona: @fcbarcelona_es www.fcbarcelona.es

DIRECTV Sports Argentina, DIRECTV Play Deportes

DIRECTV Play Deportes, DIRECTV Sports Chile

Regne Unit – 4:00 AM

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Sky Sports 1/HD UK, NOW TV, Sky Go UK, SKY GO Extra

França – 5.00 AM (CET)

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

beIN Sports 1

Barcelona – 5:00 AM (CET)

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països àrabs – 6:00 AM (Mecca Time)

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

beIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 1 HD, beIN Sports Arabia 11 HD

Indonèsia – 10:00 AM (WIB)

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Indosiar

Xina – 11:00 AM (CST)

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i  www.fcbarcelona.cn

Guangdong Sports Channel, G-Sports Channel, Tianjin Sports Channel, Boss Football Channel, LeTV

Japó – 12:00 PM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Austràlia – 1:00 PM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

 

*Font: livesoccertv



Tornar a dalt