fcb.portal.reset.password

Mascherano, Alves, Messi i Neymar, en el seu primer entrenament del curs 15-16 / MIGUEL RUIZ-FCB

Mascherano, Messi, Alves i Neymar Jr han completat el seu primer dia de pretemporada amb una sessió preparatòria realitzada aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els quatre futbolistes s’han exercitat sota les ordres dels preparadors físics Rafel Pol i Edu Pons.

Els quatre futbolistes en qüestió van disputar la Copa Amèrica pocs dies després de celebrar el triplet blaugrana i no van realitzar la gira americana per tenir els dies corresponents de vacances. Per aquest dijous estava prevista la incorporació a la feina dels brasilers Dani Alves i Neymar Jr, però els argentins Leo Messi i Javier Mascherano han avançat el dia de retorn (previst pel dilluns 3 d’agost). Després de les revisions mèdiques del matí, en què també hi ha estat Ter Stegen, els quatre jugadors sud-americans han iniciat aquesta tarda la seva preparació per afrontar el curs 2015/16.

La trobada amb la resta de companys de l’equip (els 24 jugadors que van fer la gira han gaudit de dia de festa) serà aquest divendres. Està prevista una jornada amb doble sessió de treball (09.30 i 18.30 hores).


First training session for Mascherano, Messi... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();