fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça van entrenar sota la fina pluja de Los Angeles / MIGUEL RUIZ-FCB

Ambient ptrelujós i molt humit a la primera presa de contacte amb el Stub Hub Center de Los Angeles. Els homes de Luis Enrique han realitzat els primers 20 minuts d'entrenament en els camps en què practica la selecció nord-americana -masculina i femenina- de futbol.

La sessió ha consistit en uns estiraments, el preceptiu escalfament i el no menys habitual rondo, que ha posat la nota de color durant la primera jornada de la pretemporada americana.

Després d'un viatge de gairebé 12 hores de vol des de Barcelona a Califòrnia, l'entrenador ha optat per una prova suau del que serà la jornada de dilluns, amb dos entrenaments de més intensitat: un al matí i un altre, a la tarda.

A la primera jornada de la gira americana han participat 24 jugadors: 21 del primer equip i tres del B: Samper, Gumbau i José Suárez. La novetat ha estat la presència del porter Marc-André Ter Stegen, que s'ha incorporat al grup uns dies abans d'acabar les vacances per participar en els compromisos del campionat estiuenc.


FC Barcelona training sessions: First training... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();