Presentat el Celtic – Barça de la International Champions Cup

Presentat el Celtic – Barça de la International Champions Cup

Edgar Davids ha representat el Club blaugrana en l’acte de presentació del partit de la International Champions Cup que se celebrarà el proper 30 de juliol

El FC Barcelona i el Celtic es veuran les cares en un dels partits que formaran part de la International Champions Cup, que es disputarà entre el 23 de juliol i el 13 d’agost. Aquest dilluns, s’ha dut a terme l’acte de presentació del duel entre els blaugranes i els escocesos des de l’escenari del partit: l’Aviva Stadium de Dublin. Una presentació que ha comptat amb la presència d’Edgar Davids, com a representant del FC Barcelona, i d’Scott Brown, capità del conjunt escocès.

Tot i no ser present en l’acte, el secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, va declarar, sobre aquest partit, que “pot ser un enfrontament molt interessant. El Celtic FC és un equip llegendari i aquest any torna a ser el gran favorit per a proclamar-se campió del seu país. Serà per a nosaltres el debut d’aquest any en la ICC i suposarà una bona prova de cara a la preparació per a la propera temporada davant d’un equip que sempre t’exigeix molt”.

Serà la primera vegada que el Barça trepitgi l’Aviva Stadium, inaugurat el 2010 i amb una capacitat per a 51.700 persones. Un escenari que ja ha acollit, entre d’altres, la final de la UEFA Europa League del 2011 i diferents partits de la Copa de Nacions de rugbi. A més, és l’estadi on disputen els seus partits les seleccions irlandeses de rugbi i futbol. Les entrades per aquest Celtic – Barça estaran disponibles a partir del proper 3 de maig, a través del lloc web www.ticketmaster.ie.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut