fcb.portal.reset.password

L'equip, poc abans de començar l'entrenament / MIGUEL RUIZ -FCB

El Barça 2015/16 segueix en ple procés de preparació. En el tercer test en terres americanes, els homes de Luis Enrique han realitzat una intensa sessió de tarda, amb l'absència d'Arda Turan. El turc no ha viatjat fins a l'Stub Hub Center de Los Angeles i ha fet treball de fisioteràpia a l'hotel. Una molèstia al peu dret, que ja l'havia obligat a fer treball específic en la sessió matinal.

Els rondos de la sessió de tarda han incrementat la seva intensitat, que han servit com a posada a punt per al partit que l'equip jugarà al Rose Bowl de Pasadena contra el conjunt que entrena precisament a l'StubHub Center: LA Galaxy.

Cites promocionals

Abans d'iniciar la sessió, i per ajudar a donar a conèixer els Special Olympics que se celebraran a la Universitat d'UCLA entre el 25 de juliol i el 2 d'agost, els jugadors s'han fotografiat amb un conjunt d'atletes colombians i membres de l'equip LA Galaxy Special Olympics Southern Califòrnia (SOSC) Unified Team.

Al final de l'entrenament i abans d'iniciar la International Champions Cup a Pasadena, els tècnics blaugrana han realitzat un clínic amb una selecció de jugadors adolescents patrocinada per Nike.


FC Barcelona training session: Preparing the... por fcbarcelona
Tornar a dalt