fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, a la roda de premsa / MIGUEL RUIZ-FCB

Gerard Piqué ha estat notícia els últims dies. Primer per la sanció de quatre partits per l’expulsió a la tornada de la Supercopa d’Espanya i després pels xiulets que va rebre amb la selecció espanyola. Amb naturalitat, sinceritat i un tarannà conciliador, el ‘3’ blaugrana ha parlat sense embuts del que s’ha generat al seu entorn.

“Em trobo molt bé, a nivell esportiu les sensacions van ser molt bones en aquests dos partits amb la selecció. Sóc molt positiu i normalment sóc molt feliç. Estic molt animat. Només em queden dos partits de sanció i cap endavant”, explicava.

Piqué no ha dubtat en atribuir els xiulets rebuts en el partit internacional a Astúries a la rivalitat Madrid-Barça. “Això no ho canviaré”, avisava. Alhora, ha recalcat amb vehemència el seu compromís amb la selecció espanyola, així com els anhels d’una part de la societat catalana que reclama decidir el seu futur, i espera amb ànsies la seva reaparició amb l’equip.

A continuació reproduïm les altres frases més destacades de la roda de premsa de Gerard Piqué, agrupades per temes:

Rivalitat Madrid-Barça

“Crec que els xiulets són per l’enrenou de la rivalitat i els meus comentaris sobre l’etern rival. No canviaré. Sóc així. Els que m’accepten bé i els que no, també”.

“Mai he volgut faltar el respecte a ningú. Allò de la celebració va ser una broma, només que la va fer Piqué”.

“No em penedeixo de res. Ho faria una i mil vegades. Sóc així. Vull que el Madrid perdi sempre, és la rivalitat que hi ha hagut sempre”.

“Aquesta rivalitat no m’impedeix que tingui bona relació amb el Madrid. Amb Iker Casillas, per exemple, tinc una relació fantàstica. Dins del vestidor som una pinya i vull que la gent ho entengui”.

“És el moment que tinc millor relació amb Sergio Ramos. Al principi era més freda i ha anat a millor, em sento molt còmode estan amb ell i jugant amb ell”.

Selecció espanyola

“El meu compromís amb la selecció espanyola és màxim. Em dol que es dubti. No hi vaig per prestigi ni diners després de dos triplets i un sextet. Hi vaig perquè és el correcte i, mentre el míster segueixi tenint confiança en mi, hi seguiré anant”.

“Aquesta situació no m’ha afectat molt personalment. M’ha afectat més per l’equip, pel míster i els companys, que per mi. La gent té tot el dret del món a expressar-se. Intentaré capgirar-ho a través de fets. La situació és aquesta i s’ha d’afrontar”.

“Si surto aquí és perquè m’agradaria que anés a menys la tensió. Hem d’estar units. Posaré el màxim de la meva part”.

11 de setembre

“Aniré a la manifestació de la Diada com cada any. La història diu que a la gent se l’ha d’escoltar”.

Visita a l’Atlètic de Madrid

“Sempre és un camp complicat. És una de les sortides mes difícils, sabem que el Calderón pressiona i hem d’estar amb els cinc sentits. Estic ansiós per jugar, espero poder fer-ho i anem pels tres punts”.


FC Barcelona - Piqué: “Estic molt animat” por fcbarcelona
Tornar a dalt