fcb.portal.reset.password

Piqué i ter Stegen han parlat amb els mitjans a Washington DC / MIGUEL RUIZ-FCB

Després de visitar la ciutat de Washington DC, la capital dels Estats Units, i abans de l'entrenament de la tarda (18.30, hora local de la Costa Oest) a les instal·lacions de l'American University, el porter alemany i Gerard Piqué, que amb el temps està adquirint un gran protagonisme al vestidor blaugrana, han comparegut en roda de premsa per analitzar la gira americana i els següents compromisos oficials de l'equip: les dues Supercopes -d'Europa i d'Espanya- i el proper inici de Lliga.

Repassem algunes de les declaracions més destacades de la trobada amb la premsa:

Gerard Piqué

Pretemporada

"El que vull fer és entrenar-me fort i jugar un bon partit contra el Chelsea. És cert que perdre contra el Manchester United no és la millor manera de seguir la pretemporada, perquè el Barça sempre vol guanyar, però estic segur que contra el Chelsea jugarem un bon partit. De fet, com el del United, però confiem a guanyar. Ahir vam tenir mala sort i les condicions del camp no eren les millors".

"El més important és agafar el ritme i físicament estar a punt per a la Supercopa d'Europa. És una cosa que estem fent; els entrenaments estan sent molt bons. Tot i perdre ahir, l'equip està jugant a un bon nivell. I jo físicament em trobo molt bé. Estem treballant en el camí correcte. Estic molt content pel que estan sent aquests dies aquí".

Entrenar-se i jugar als Estats Units:

"Aquí, al país més gran del món, el futbol no és l'esport més popular, però volem que el futbol creixi i millori cada any, i crec que estem ajudant que això passi venint aquí i jugant contra equips locals o europeus de primer nivell. És una cosa que ens toca fer a nosaltres perquè som un dels millors equips d'Europa.

El teu millor nivell?

"Quan vaig dir que volia recuperar el meu millor nivell em referia al fet que volia tornar a ser important per a l'equip i tornar a aconseguir títols. I crec que s'han aconseguit els dos objectius. La temporada passada va ser arrodonir, però ara toca continuar i seguir guanyant. En els primers mesos d'aquesta temporada podem guanyar el sextet i és el nostre primer objectiu a curt termini. Després hi haurà la Lliga, la Copa i la Champions de nou. Serà una temporada molt llarga, en què tornarem a passar moments molt bons però també de dolents. Amb el nivell de l'equip, amb jugadors de tanta qualitat, podem aspirar a grans coses una altra vegada".

Capitania?

"Encara que no hagi estat capità, tinc un paper important a l'equip. I encara que en el futur arribi a ser capità o no, seguiré tenint un paper important a l'equip. A mi m'agradaria, en el futur, ser capità, però no és una cosa que em faci perdre la son. Ara mateix no m'ho plantejo. Si es dóna la possibilitat, ja veuré".

Sanció UEFA

"Deixem actuar el Club en aquest sentit. Donem suport al Club en les seves decisions".

Marc André ter Stegen

"La decisió d'incorporar-me a l'equip abans ha estat la correcta, perquè sento que la meva ment ja havia descansat i em sento en forma. M'agrada estar aquí amb l'equip i preparar-me per a la temporada, que serà molt llarga. Vull millorar les meves facultats com a porter i seguir millorant".

"Ara el que he de fer és treballar bé durant la pretemporada. És el meu segon any aquí i ho conec tot millor. Qui jugui la Lliga o la Champions no és una decisió meva, sinó de l'entrenador. Jo vull jugar com més minuts millor. Treballaré per jugar en totes les competicions".


FC Barcelona US tour: Roda de premsa de Piqué i... por fcbarcelona
Tornar a dalt