Neymar Jr té una petita lesió a l’adductor de la cama esquerra

Neymar Jr té una petita lesió a l’adductor de la cama esquerra

El brasiler s'ha hagut de retirar de l’entrenament d’aquest dimarts a la tarda al BayArena

Neymar Jr ha estat l’home més perjudicat en el darrer entrenament abans de la disputa del partit entre el Bayer Leverkusen i el Barça. El jugador brasiler ha patit aquest vespre una petita lesió fibril·lar a l’adductor de la cama esquerra i l’evolució de la lesió en marcarà la disponibilitat per als propers partits.

Aquest contratemps arriba just un dia abans de jugar la sisena jornada de la Lliga de Campions al BayArena. El següent compromís del Barça és la disputa de la quinzena jornada de Lliga, que enfrontarà el conjunt blaugrana contra el Deportivo (dissabte 12, 16.00 hores). Llavors, el primer equip afrontarà la semifinal del Mundial de Clubs al Japó, que se celebrarà el dijous 17, 11.30 hores).

La petita lesió que ha patit Neymar Jr s’ha produït just quan el brasiler està en un gran moment de forma i sent una de les principals referències atacants de l’equip. El davanter és l’actual màxim golejador de la Lliga, amb 14 dianes, i recentment ha rebut el premi de la LFP com a millor jugador del mes de novembre.

La darrera baixa mèdica de l’‘11’ blaugrana va produir-se a principi de temporada, per unes galteres que li van impedir jugar la Supercopa d’Europa, la Supercopa d’Espanya i la primera jornada de Lliga. Des de llavors, ha jugat 18 dels 20 partits possibles (no ha participat en l’eliminatòria de Copa contra el Villanovense). En total, aquest curs 2015/16 acumula 16 gols en 18 participacions i, al llarg de les tres últimes temporades, 70 dianes en 110 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut