Neymar Jr supera Ronaldinho i ja és un dels màxims golejadors del Barça a la Champions

Neymar Jr supera Ronaldinho i ja és un dels màxims golejadors del Barça a la Champions

L’‘11’ del Barça, amb els dos gols contra el BATE Boríssov, ja n’ha marcat 16 i se situa com el sisè blaugrana a la classificació històrica

16 gols en 26 partits és el magnífic bagatge golejador de Neymar Jr a la Lliga de Campions. Amb aquestes dades, l’‘11’ del Barça ja ha arribat a la sisena posició de màxims golejadors de la història culer a la màxima competició europea. L’últim jugador que ha superat ha estat ni més ni menys que el seu compatriota Ronaldinho. El Gaúcho havia marcat 14 gols en 35 partits a la Champions, mentre que Neymar ja n’ha fet 16 en només 26 partits. Amb la segona diana contra el BATE, a més, també va superar Pedro Rodríguez i Hristo Stóixkov, que havien arribat a la xifra de 15 gols en 61 i 30 partits, respectivament.

Les xifres són demolidores, i Ney buscarà ara superar el següent objectiu a la llista: Samuel Eto’o. El camerunès és cinquè a la taula històrica amb 18 gols, així que Neymar només en necessita dos per atrapar-lo. Un cop superi Eto’o, la següent fita per al brasiler serà superar Luis Enrique, el seu tècnic al Barça, que, com a jugador culer, va marcar 20 gols a la màxima competició europea.

Més endavant té Patrick Kluivert (21 gols) i Rivaldo (25) i, molt més lluny, quasi inabastable, el seu amic i company Leo Messi (77). Són xifres que cal tenir en compte, però si Neymar manté l’estat de gràcia de cara a porteria que té en aquest inici de temporada tot és possible. I és que el brasiler ja duu 11 gols aquest curs.

Més gols que a la Libertadores

Els 16 gols de Neymar a la Champions superen també la seva xifra golejadora a la Copa Libertadores, l’equivalent a la Champions a Sud-amèrica. Com a jugador del Santos Neymar va marcar 14 gols en 25 partits a la màxima competició sud-americana. Un torneig que va guanyar l’any 2011 liderant el Santos amb només 19 anys i que li va permetre disputar el Mundial de Clubs contra el Barça aquell mateix any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut