fcb.portal.reset.password

Neymar Jr es fotografia amb els seus fans / PACO LARGO- FCB

Neymar Jr aixeca passions allà on va. I és que el crac brasiler ha estat el gran protagonista en la presentació de les seves noves botes Nike. “Ousadia Alegría” són els dos conceptes que defineixen l’11 blaugrana en la nova col·lecció de les botes que han estat dissenyades per l’artista brasiler Bruno Carneiro Mosciaro, més conegut com Bruno Big. Aquestes botes pretenen mostrar l’estil de vida de Neymar Jr. Uns conceptes que el brasiler té tatuats a les seves cames. Per una banda l’Alegria  està associada a les dues coses que més estima el brasiler: “jugar a futbol i l’alegria de viure”, mentre que “Ousadia” (atreviment), “és fer alguna cosa diferent que les persones no esperen veure”, ha reconegut Neymar Jr.

L’11’ blaugrana ha aprofitat la presentació de les seves botes Nike per participar d’un torneig de futbol sala a l’Institut Consell de Cent del Raval. Abans, però, s’ha fotografiat amb tots els nens de l’escola. Una mostra d’afecte de Neymar Jr cap als seus fans que han agraït tenir al seu ídol tan a prop. A més, el crac culer acompanyat del dissenyador brasiler Bruno Big, qui ha realitzat un mural especial al camp de futbol de l’Institut, ha deixat la seva petjada pintant una part del mural.

Finalment, Neymar Jr, amb el seu caràcter alegre que el defineix, ha assegurat en l’acte que amb il·lusió tot es pot aconseguir: “Recomano als nens i nenes que siguin ells mateixos, que busquin els seus ídols i que s’inspirin en alguna cosa”. ”És molt important tenir somnis, que treballin i que lluitin per tot el que vulguin”, ha encoratjat l’11 blaugrana a tots els nens que aquest dilluns no oblidaran la trobada amb el seu ídol.

Per acabar l’acte, Neymar Jr s’ha vestit de curt i ha participat amb un equip de futbol sala on ha deixat detalls de la seva innata qualitat i en què els seus fans han aplaudit i gaudit de cada detall tècnic que ha realitzat. El que és evident és que Neymar Jr aixeca passions dins i fora dels terrenys de joc.


Neymar presents his new boots, ‘Osadía Alegría... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();