Neymar Jr, guanyador del Samba d’Or per segon any consecutiu

Neymar Jr, guanyador del Samba d’Or per segon any consecutiu

El davanter brasiler torna a aconseguir el trofeu que l’acredita com el millor futbolista brasiler de l’any que juga a Europa

Neymar Jr ha estat designat guanyador del Samba d’Or, un premi que existeix des del 2008 i que premia, anualment, el millor futbolista brasiler que juga a Europa. El davanter brasiler ha estat el més votat de manera clara, amb un 37,87% dels vots d’una llista de 30 jugadors brasilers que juguen a Europa nominats, entre els quals també hi figuraven Rafinha i Dani Alves. En segona i tercera posició, respectivament, han quedat el davanter del Bayern de Munic Douglas Costa (13%) i el migcampista defensiu de l’Inter de Milà Felipe Melo (9,39%).

Com en cada edició, l’elecció del guanyador s’ha dut a terme a través d’un procés de votació que s’ha dividit per parts iguals entre onze periodistes, un conjunt de personalitats i exjugadors brasilers convidats, com ara Cafu i Juninho, i els més de 100.000 usuaris que hi han participat a través de la xarxa.

Neymar Jr, guanyador també del Samba d’Or 2014, ha completat un gran 2015, amb 41 gols entre totes les competicions. També és un dels tres finalistes de la Pilota d’Or 2015, juntament amb Leo Messi i Cristiano Ronaldo. El davanter brasiler rebrà aquest premi a Barcelona durant el mes de febrer.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut