Neymar Jr, Dani Alves i Rafinha, nominats al premi Samba Gold 2015

Neymar Jr, Dani Alves i Rafinha, nominats al premi Samba Gold 2015

Els tres jugadors del primer equip estan a la llista definitiva dels 30 millors jugadors brasilers que juguen a Europa Els jurats seran onze periodistes, personatges VIP convidats i els usuaris que votin a través del web Sambafoot

Neymar Jr, Dani Alves i Rafinha són els tres jugadors brasilers de la primera plantilla del FC Barcelona que opten a guanyar el premi Samba Gold 2015. Una distinció que atorga la categoria de millor jugador brasiler de la temporada que juga a Europa. El premi, vigent des del 2008, està organitzat per la revista Sambafoot i, per a l’edició d’enguany, han canviat els procediments de registre dels vots. Així doncs, aquest any, el recompte de vots es farà per tres vies diferents: onze periodistes brasilers, personatges il·lustres, com ara Cafú i Taffarel, i els usuaris que votin a través de l’enllaç www.sambafoot.com/en/samba-gold. El guanyador definitiu se sabrà el proper mes de febrer.

La temporada passada el guanyador d’aquest premi va ser Neymar Jr, que, amb el 29’2% dels vots, es va imposar als seus compatriotes Miranda i Felipe Melo. Dani Alves també va ocupar el podi quan l’any 2011 va quedar en segona posició, per darrere del central del PSG, Thiago Silva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut