fcb.portal.reset.password

Neymar versus Neymar de cera

Neymar Jr ha conegut aquesta setmana la seva figura de cera de Madame Tussauds d’Orlando en una presentació privada que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La nova estàtua del museu de cera viatjarà aquest estiu a la que serà la seva destinació permanent.

El jugador blaugrana s’ha involucrat de ple en la creació de la seva figura. Després de reunir-se amb els artistes de Madame Tussauds a Barcelona perquè li prenguessin les mesures, arribava el moment d’escollir quin era el gest que preferia per al seu doble. Finalment va optar per la celebració del seu gol al Mundial del 2014 a Brasil, un instant que Neymar recorda amb  molta estima. La figura, doncs, està vestida amb  l’uniforme de la selecció brasilera, donat pel mateix jugador.

“Veig el meu bessó!”, va exclamar Neymar en el primer instant del cara a cara amb el seu doble de cera. “És un honor tenir un moment tan important a la meva vida capturat en forma de figura de cera per l’increïble equip de Madame Tussauds”, va comentar el davanter brasiler, just abans d’afirmar: “Tinc moltes ganes que els meus aficionats d’arreu del món puguin conèixer el meu bessó de cera a Orlando”.

El museu de cera Madame Tussauds és conegut a tot el món per la creació de figures detallistes i realistes que homenatgen les grans estrelles del cinema i de la televisió, icones del món de l’esport, músics de tots els gèneres i personatges històrics destacats. Cadascuna de les figures que s’hi exposen està creada per un equip d’artistes i escultors que hi dediquen mesos d’investigació i prenen més de 300 mesures dels originals per assolir tot el realisme que sigui possible.  


Neymar Jr. comes face to face with Madame... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();