fcb.portal.reset.password

Ramalho davant dels micròfons de Barça TV / MIGUEL RUIZ - FCB

Ramalho durant l'entrenament del Barça / MIGUEL RUIZ - FCB

Muricy Ramalho, exentrenador del Santos, ha estat uns dies a les instal·lacions del FC Barcelona per aprendre els mètodes de treball del primer equip. El reconegut entrenador brasiler ha aprofitat el seu període lluny de les banquetes per conèixer el funcionament d'un dels millors clubs del món i ampliar així els seus coneixements sobre futbol. "Ser capaç de conèixer l'estructura i el secret d'un club tan guanyador com el Barça és un somni. Amb l’ajuda de la família de Neymar he aconseguit fer-ho realitat", ha dit el brasiler.

L'entrenador ha reconegut que coneix gairebé tot allò relacionat amb el Barça i ha volgut destacar el que més el va impressionar: "No hi ha dubte que l'organització és el més sorprenent". Un altre punt que va voler destacar van ser les principals diferències entre la manera de treballar d'Europa i el Brasil: "La mentalitat, la cultura, l'educació i, sobretot, la professionalitat. Aquí són molt més professionals".

El futur de Neymar Jr

En el seu moment Muricy Ramalho va animar Neymar Jr que vestís de blaugrana. Quan el pare del jugador li va preguntar quina seria la millor opció per al davanter, ell no va tenir dubtes. "Li vaig dir que anés al Barça perquè l'estil de joc és molt similar al que ell sabia jugar. Crec que va triar la millor opció".

Després de veure el rendiment del brasiler en poc més de dues temporades amb la samarreta blaugrana, Ramalho ha predit un gran futur per al principal jugador brasiler de l'actualitat. "Arribarà a ser el millor jugador del món", ha subratllat, i ha afegit: "Ell està tenint paciència, s'està preparant per ser-ho amb una gran estructura al darrere i serà el futur líder del FC Barcelona”.

“Una gran experiència”

Per a Ramalho l'experiència a la Ciutat Esportiva del Barça ha estat “única” que recomanaria als seus col·legues del Brasil: "És molt important per a un entrenador poder viure aquesta experiència. Si qualsevol míster té l'oportunitat de venir, sens dubte se n'anirà molt content".

D’altra banda, Ramalho també va poder presenciar 'in situ' la victòria del Barça per 3-1 a l'Eibar: "Va ser un partit molt bo, com sempre. Sóc un gran fan del Barça i sempre intento veure els partits de l'equip a la televisió, sobretot ara que Neymar és aquí. És realment un equip molt tècnic, organitzat, amb un públic molt educat. Va ser realment genial".

Finalment, l’exentrenador del Santos ha gaudit de Barcelona i ha destacat què és el que més l'ha sorprès de la ciutat: "El que més m’ha agradat, la tranquil·litat. És una ciutat molt tranquila, molt diferent del que conec. Viure a Sao Paulo és una bogeria. Aquí la gent és educada, vigila el trànsit i el menjar és genial. Això passa arreu d’Europa, l'organització és impressionant".


Muricy Ramalho: "Neymar llegará a ser el mejor... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();