Munir, protagonista en el triomf d’Espanya sub-21

El davanter del Barça, que ha fet un gran partit, ha jugat 76 minuts contra Geòrgia i ha marcat dos gols

La selecció espanyola sub-21 suma la segona victòria en dos partits a la fase de classificació per al Mundial de Polònia 2017, després de derrotar Geòrgia, en un duel en què Munir El Haddadi ha estat un dels protagonistes a Tbilissi. Perquè, tot i que els d’Albert Celades han hagut de remuntar, Munir ha estat l’encarregat d’obrir el marcador, en primera instància, i de donar tranquil·litat, ja a la segona meitat.

Com a davanter centre, ràpidament ha deixat la seva petjada, quan, des del primer pal, ha rematat al fons de la xarxa una centrada amb rosca de l’exblaugrana Gerard Deulofeu (2’). Una diana que Geòrgia ha estat capaç de capgirar, malgrat que els tres punts, finalment, han estat per a la selecció espanyola sub-21 (2-5). Primer, però, els locals han neutralitzat l’alegria dels d’Albert Celades pel gol de Munir, que ha durat poc perquè, només un parell de minuts després, una centrada de Tsintsadze s’ha colat al fons de la porteria de Kepa (4’). Ja després del descans, Lobzhanidze ha fet el segon amb un xut a l’escaire (60’).

Onze minuts per canviar el guió

Aquest cop, la reacció s’ha viscut a la inversa i Marco Asensio ha marcat l’empat, poc instants després del 2-1 (61’). Borja Mayoral ha fet possible la remuntada després de rebre una passada en profunditat de Saúl (66’), mentre que el blaugrana Munir ha ampliat les diferències amb un bon gol. El madrileny ha rebut l’esfèrica i ha marxat de dos defenses abans de batre Kurdadze (72’) i culminar un gran partit.  Ja a les acaballes, Dani Ceballos, que ha substituït Munir, ha tancat el marcador.