Montoya, cedit al Betis

Montoya, cedit al Betis

L'operació s'ha dut a terme després de rescindir l'acord de cessió amb l'Inter de Milà

El FC Barcelona i el Betis han arribat a un acord per a la cessió del jugador Martín Montoya fins al 30 de juny del 2016, una vegada rescindit l’acord de cessió vigent fins a final d’aquesta temporada amb l’FC Internazionale Milà

Finalitza la seva etapa a Itàlia

D’aquesta manera, el lateral català posa punt i final a la seva aventura a l’Inter de Milà, equip en què no ha tingut la participació esperada. Montoya ha jugat tres partits del campionat de la Lliga italiana i un de la Copa d’Itàlia.

Martín Montoya, de 25 anys, va deixar el Barça després de tres temporades amb fitxa del primer equip, en les que va disputar 66 compromisos i va marcar dos gols. Després de passar per totes les categories inferiors blaugrana (on va arribar als vuit anys), el lateral dret va debutar oficialment amb el primer equip el curs 2010/11 de la mà del tècnic Pep Guardiola i des del 2012/13 que forma part de la primer plantilla.

La temporada 2012/13, quan va disputar 23 partits en totes les competicions, va ser la que més protagonisme va tenir sobre el terreny de joc. En la següent, la 2013/14, Montoya en va jugar 19 i en el seu últim any, 12. En les tres campanyes en què ha format part del primer equip va conquerir dues Lligues, una Lliga de Campions, una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya. A més, Martín Montoya ha participat amb les seleccions de Catalunya i Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut