fcb.portal.reset.password

Krohn-Dehli, durant un entrenament amb el Sevilla / SEVILLA FC

Només un jugador del Sevilla FC ha estat sota les ordres de Luis Enrique. És Michael Krohn-Dehli, el primer fitxatge de l’estiu del rival del FC Barcelona a la Supercopa d’Europa. El danès explica en una entrevista a fcbarcelona.cat les seves sensacions prèvies al partit i què va aprendre del tècnic asturià en la temporada que van compartir a Vigo.

Com estan sent les seves primeres setmanes com a nou jugador del Sevilla?

“Tot està anant bé. A Sevilla gairebé no hi he estat, perquè estem viatjant molt. Treballem fort, posant-nos a punt per a l’inici de la temporada”.

Amb vuit cares noves, arriba un pèl massa d’hora aquesta Supercopa per al Sevilla?

“Potser sí, potser no. Ho sabrem després del partit. És cert que amb tants fitxatges ens cal un temps per adaptar-nos i conèixer-nos millor. En qualsevol cas, tenim la voluntat de sortir a fer un bon partit, volem guanyar”.

Creu que el Barça és el favorit?

“Sí, ho crec. Ha aixecat Lliga, Copa i Champions. Però la temporada passada, com a jugador del Celta, vaig poder guanyar al Camp Nou. En un partit sempre hi ha oportunitats”.

A Tbilissi es retrobarà amb Luis Enrique. Com és l’asturià com a tècnic?

“Va ser entrenador meu durant un any i només puc dir-ne coses bones. Té una idea de com vol jugar a futbol, és honest, comunicatiu i, com que va ser futbolista, sap com pensem els jugadors”.Què li va aportar?

“He tingut molts entrenadors durant la meva carrera i Luis Enrique és un dels quals he après més. Cada tècnic et demana coses diferents, però d’ell m’agrada el futbol que proposa”.

Des de fora, com es veu el Barça?

“És un gran club. Quan era a Dinamarca ja veia que era quelcom gran, però un cop arribes a la Lliga espanyola és quan te n’adones de veritat. A més, té un equip molt bo. Sempre controla el joc”.

Com deia, vostè va guanyar el Barça amb el Celta. Com se l’atura?

“Nosaltres intentàvem jugar el nostre futbol. Fer la nostra, independentment del rival. Sempre intentàvem imposar el nostre estil, tot i que contra equips com el Barça això sempre costa més. Per guanyar el Barça cal treballar molt, córrer molt i també tenir sort”.

Què en pensa, del trident?

“Crec que els seus números parlen per si sols. La temporada passada van marcar una gran quantitat de gols. Són grans jugadors. Molt perillosos”.

Anem acabant. A Dinamarca, hi ha molta passió pel Barça?

“Pot ser que a Dinamarca se segueixi més la Premier League que la Lliga espanyola. En qualsevol cas, és cert que els molts anys que va passar Michael Laudrup al Barça van fer que molta gent danesa seguís el FC Barcelona. No puc estar-ne segur, però diria que hi ha més seguidors del Barça que del Madrid”.

Tornar a dalt