Messi, Neymar, Luis Suárez, Iniesta, Rakitic i Mascherano, candidats a la Pilota d'Or

Messi, Neymar, Luis Suárez, Iniesta, Rakitic i Mascherano, candidats a la Pilota d'Or

El Barça és l’equip amb més representants a la llista de 23 aspirants El 30 de novembre, la FIFA i France Football anunciaran el nom dels tres jugadors finalistes Luis Enrique, entre els candidats a entrenador de l'any

Messi, Neymar, Luis Suárez, Iniesta, Rakitic i Mascherano són els jugadors del FC Barcelona inclosos a la llista de 23 aspirants a la pròxima Pilota d'Or de la UEFA. El 30 de novembre, la FIFA i France Football anunciaran en un acte transmès per internet el nom dels tres jugadors finalistes.

D’aquesta manera, el Barça és l’equip amb més representants, amb 6. Els segueixen el Reial Madrid i el Bayern de Munic, amb 5, i el Manchester City, amb 3.

Aquesta és la llista de 23 candidats:

Sergio Agüero (Argentina/Manchester City), Gareth Bale (Gal·les/Reial Madrid), Karim Benzema (França/Reial Madrid), Cristiano Ronaldo (Portugal/Reial Madrid), Kevin De Bruyne (Bèlgica/VfL Wolfsburg/Manchester City), Eden Hazard (Bèlgica/Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (Suècia/París Saint-Germain), Andrés Iniesta (Espanya/FC Barcelona), Toni Kroos (Alemanya/Reial Madrid), Robert Lewandowski (Polònia/Bayern de Munic), Javier Mascherano (Argentina/FC Barcelona), Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona), Thomas Müller (Alemanya/Bayern de Munic), Manuel Neuer (Alemanya/Bayern de Munic), Neymar (Brasil/FC Barcelona), Paul Pogba (França/Juventus), Ivan Rakitić (Croàcia/FC Barcelona), Arjen Robben (Països Baixos/Bayern de Munic), James Rodríguez (Colòmbia/Reial Madrid), Alexis Sánchez (Xile/Arsenal), Luis Suárez (Uruguai/FC Barcelona), Yaya Touré (Costa d'Ivori/Manchester City), Arturo Vidal (Xile/Juventus/Bayern de Munic).

El 16 de gener del 2016 es coneixerà el nom del guanyador de la FIFA Pilota d’Or 2015, en una gala que se celebrarà a Zuric. Cal recordar que Leo Messi, amb quatre, és el futbolista que més vegades ha guanyat aquest guardó de tota la història.

Millor entrenador

D'altra banda, Luis Enrique Martínez també es troba entre els candidats a entrenador de l'any. Els aspirants al títol d'enguany són: Massimiliano Allegri (Itàlia/Juventus), Carlo Ancelotti (Itàlia/Reial Madrid), Laurent Blanc (França/París Saint-Germain), Unai Emery (Espanya/Sevilla), Pep Guardiola (Espanya/Bayern de Munic), Luis Enrique Martínez (Espanya/FC Barcelona), José Mourinho (Portugal/Chelsea), Jorge Sampaoli (Argentina/Selecció de Xile), Diego Simeone (Argentina/Atlètic de Madrid) i Arsène Wenger (França/Arsenal).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut