Messi i Neymar, parella letal del FC Barcelona

Messi i Neymar, parella letal del FC Barcelona

Els dos astres han marcat en el mateix partit en 24 ocasions, amb un total de 22 victòries, un empat i una derrota

Amb els seus dos gols contra l’Atlètic de Madrid, Messi i Neymar van marcar per primera vegada en el mateix partit aquesta temporada 2015/16. Tot i això, veure els dos astres blaugranes foradant les xarxes rivals en una mateixa nit de futbol no és una novetat per al FC Barcelona. En total, l’argentí i el brasiler han vist porteria simultàniament en un total de 24 partits per aconseguir 22 victòries.

64 gols en 24 partits

Messi i Neymar han realitzat un total de 64 gols en les 24 vegades que ambdós s’han unit per golejar. D’aquests, el 10 blaugrana n’ha aconseguit 35, entre els quals destaquen dos hat-tricks, mentre que el capità de la “canarinha” n’ha marcat 29. És a dir, entre els dos sumen una mitjana de 2,6 per partit. Dels 24 partits, 18 han estat a la Lliga, quatre a la Champions i tan sols dos a la Copa del Rei.

Sinònim de victòria

Des de l’arribada de Neymar al Barça l’any 2013, el Barça només no ha sortit vencedor en dos partits quan el brasiler s’ha unit a Messi en les tasques golejadores. Va ser en el partit de la temporada passada contra el Paris Saint-Germain a la fase de grups de la Champions League (3-2) i contra el Sevilla al Sanchez-Pizjuán a la segona volta de la Lliga (2-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut