Messi i Mascherano afronten contra els Estats Units l’accés a la final de la Copa Amèrica Centenari

Messi i Mascherano afronten contra els Estats Units l’accés a la final de la Copa Amèrica Centenari

Els dos futbolistes argentins del FC Barcelona, claus per a Tata Martino, disputen la semifinal davant el conjunt amfitrió de la competició per accedir a una nova final

Leo Messi i Javier Mascherano estan a un sol pas d’arribar a la final de la Copa Amèrica Centenari. L’Argentina s’enfronta la matinada d’aquest dimarts a dimecres (03.00 hores) als Estats Units amb l’objectiu d’aconseguir l’accés a una nova final. El partit es disputarà a Houston i el conjunt amfitrió del torneig intentarà frenar un conjunt liderat pel ‘10’ blaugrana, que ja ha marcat quatre dianes. Els 54 gols que ha marcat fins ara Messi amb l’Argentina li permeten empatar amb Batistuta i estar a una sola diana de convertir-se en el màxim golejador de la seva selecció.

A la Copa Amèrica, els Estats Units i l’Argentina només s’han enfrontat tres vegades, amb una victòria ‘albiceleste’ i dos empats. Però quan l’Argentina arriba a una semifinal de la Copa Amèrica, sempre acaba arribant a la final: 1993, 2004, 2007 i 2015.

En cas de victòria del conjunt de Tata Martino, Messi i Mascherano es classificarien per a la tercera final consecutiva, després d’haver accedit a la del Mundial de 2014 contra Alemanya i a la de la Copa Amèrica realitzada a l’estiu passat davant Xile. Precisament, la Xile de Bravo jugarà la matinada de dimecres a dijous (02.00) l’altra semifinal contra Colòmbia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut