Messi i Claudio Bravo s’enfronten a Santiago de Xile

Messi i Claudio Bravo s’enfronten a Santiago de Xile

Xile i Argentina es veuran les cares a Santiago de Xile en un atractiu duel de la cinquena jornada de la fase de classificació per al Mundial 2018

L’Argentina de Messi i Mascherano s’enfrontarà aquest dijous (00.30 hores de la matinada d’aquest divendres) a la Xile de Claudio Bravo, en la cinquena jornada de la fase de classificació pel Mundial de Rússia 2018. En la cita que se celebrarà a l’estadi Nacional de Xile, l’Argentina de Tata Martino és sisena i necessita puntuar per millorar la seva posició en el grup de classificació pel Mundial. A les files de Xile –cinquena amb set punts- debutarà com a seleccionador l’exjugador blaugrana Juan Antonio Pizzi.

Serà un matx especial per a Claudio Bravo, ja que complirà 100 partits amb la selecció xilena. Mascherano, però, no podrà jugar aquest partit per acumulació de targetes. També suposarà el retorn de Messi amb l’Argentina després de perdre’s les quatre primeres jornades per lesió.

La selecció espanyola juga a Itàlia

El combinat estatal, amb els blaugrana Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto i Marc Bartra, s’enfrontarà a Itàlia aquest dijous (20.45 hores) a Udine en un partit amistós. Per la seva banda, la selecció Espanya sub-21 de Munir jugarà davant Croàcia sub-21 a Burgos (18.00 hores).

D’altra banda, aquesta nit (23.00, hora de Barcelona), juga la selecció Olímpica del Brasil contra Nigèria. El partit  se celebrarà a Cariacica i podria suposar el retorn de Rafinha després de sis mesos de lesió. Al conjunt nigerià també pot tenir participació Godswill, jugador del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut