Messi i Bravo se citen a la final de la Copa Amèrica

Messi i Bravo se citen a la final de la Copa Amèrica

L’Argentina i Xile reeditaran la final de la competició de la temporada passada diumenge a Nova Jersey, en què els ‘albicelestes’ intentaran revenjar-se

Nova Jersey viurà aquest diumenge la final de la Copa Amèrica Centenari. Una final que tindrà presència blaugrana destacada. Per una banda, Messi i Mascherano amb l’Argentina, mentre que, per l’altre, Claudio Bravo defensarà la porteria xilena. Totes dues seleccions ja saben què és disputar-se el títol d’aquesta competició. I és que el destí ha volgut que enguany es reediti la final de la temporada passada. Aleshores, la selecció de Xile es va proclamar campiona en la tanda de penals després d’empatar a 0 en els 120 minuts. Curiosament, és la segona vegada a la història que es repeteix una final de manera consecutiva i en què l’Argentina hi és present. I és que el 2004 i el 2007 l’Argentina va jugar la final contra el Brasil, però va perdre en les dues edicions.

La Copa Amèrica Centenari d’aquest any és especial per molts motius. En primer lloc, pels seus 100 anys d’història, i després, perquè per primera vegada a la història s’ha disputat als Estats Units. Un país que ha tingut l’enorme privilegi de gaudir de les jugades exquisides de Leo Messi. El crac argentí està sent, sense cap mena de dubte, la gran estrella d’aquesta competició i s’ha exhibit com de costum amb cinc gols, dues assistències i tres MVP.

El ‘10’ blaugrana ha deixat detalls de la seva innata qualitat i ha marcat dos golassos de falta que quedaran marcats a la retina de qualsevol aficionat del futbol. Ara, haurà de batre el seu company d’equip, Claudio Bravo. El porter xilè va ser decisiu en el partit de semifinals i ja sap què és guanyar una Copa Amèrica a Messi i Mascherano.

El camí de l’Argentina i Xile fins a la final

Totes dues seleccions van iniciar el camí enfrontant-se a la fase de grups. El primer duel el va guanyar l’Argentina per la mínima (2-1). Panamà i Bolívia van ser els altres dos rivals en la primera fase. El combinat del Tata Martino va golejar per 5-0 els panamenys i 3-0 els bolivians, mentre que els de Pizzi ho van fer per 4-2 i 2-1, respectivament.

Als quarts de final els argentins van tombar Veneçuela (4-1) i els Estats Units a les semifinals (0-4) en una eliminatòria en què Messi va marcar un dels gols del campionat en una falta directa teledirigida en una demostració de tècnica, precisió i potència. Xile, per la seva banda, va endossar una golejada història a Mèxic (7-0) als quarts, mentre que a les semifinals es va desfer de Colòmbia (2-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut