fcb.portal.reset.password

Leo Messi engrandeix encara més la seva llegenda / FCB

Tot i la derrota de l'equip contra el València, no s'ha d'obviar la xifra que ha assolit Messi després de fer el gol que permetia somiar amb la remuntada. Messi és sinònim de desequilibri. El millor jugador del món segueix demostrant en cada partit per què l’és. I és que amb la diana marcada aquest diumenge Leo Messi ja ha assolit la xifra rodona de 450 gols amb el FC Barcelona.

El ‘10’ blaugrana no es cansa de batre tots els rècords que li passen per davant i, tot i estar dos mesos lesionat a principi de temporada, va tornar amb un nivell de forma espectacular. Des de l’inici d’aquest 2016, Messi ha marcat 26 gols en 27 partits entre totes les competicions, i ha arribat a aquesta fita després de jugar 525 partits de blaugrana. Amb la diana d’aquest diumenge, Messi ha marcat 20 gols contra el València.

El crac argentí ha repartit aquests 450 gols entre totes les competicions que ha disputat. I és que totes tenen la firma del millor jugador de tots els temps. 309 gols a la Lliga, 39 a la Copa del Rei, 83 a la Lliga de Campions, 11 a la Supercopa d’Espanya, 3 a la Supercopa d’Europa i 5 al Mundial de Clubs. L’únic jugador capaç de marcar en tots els tornejos dues vegades. El crac blaugrana ens ha deixat gols per a la història, com el del Getafe al Camp Nou, les dues dianes a les semifinals de la Champions contra el Reial Madrid al Bernabéu i a les finals de Roma i Wembley, entre molts d’altres.

En definitiva, 450 gols històrics d’un jugador de llegenda que han servit per aixecar fins a 26 títols i per convertir-se, juntament amb Iniesta, en el jugador amb més títols del FC Barcelona. I el millor de tot és que ho ha assolit amb 28 anys. Ningú dubta que la xifra continuarà creixent.

Messi 500, amb l'Argentina

Els 450 gols marcats amb el Barça se sumen a les 50 dianes que Leo Messi ha realitzat amb la selecció de l'Argentina. D'aquesta manera, aquest diumenge s'ha arribat a la xifra de 500 gols oficials. Espectacular i rodó.

Tornar a dalt