Mascherano entra al Top 5 de fitxatges estrangers amb més partits, que lidera Alves

Mascherano entra al Top 5 de fitxatges estrangers amb més partits, que lidera Alves

El jugador argentí suma 257 duels i iguala Kluivert en el rànquing dels cinc jugadors estrangers fitxats amb més partits oficials disputats vestint la samarreta del FC Barcelona

Després del partit de Copa del Rei davant el RCD Espanyol, Javier Mascherano va entrar al Top 5 de fitxatges estrangers amb més partits oficials disputats amb el FC Barcelona, empatat a 257 participacions amb Patrick Kluivert. En cas de participar en el partit d’aquest diumenge al Camp Nou davant l’Athletic Club (20.30 hores, C+ partidazo), l’argentí superaria Kluivert i se situaria a només sis partits del tercer, Ronald Koeman (264).

Una mica més lluny es troba el segon classificat d’aquest Top 5, ja que Phillip Cocu va defensar en 292 ocasions la samarreta del Barça. Aquest rànquing el lidera Daniel Alves, que, amb 370 enfrontaments, és l’altre futbolista en actiu d’aquest Top 5. El lateral brasiler segueix ampliant les distàncies en la seva vuitena temporada com a blaugrana des que va arribar al FC Barcelona a l’estiu del 2008.

Un ampli palmarès

Dani Alves acumula un total de 21 títols. Un ampli palmarès que demostra el seu important paper al carril dret del Camp Nou, tant per defensar com per atacar. Mascherano, que va adaptar-se d’allò més bé a la posició de central quan va arribar el 2010, ha aconseguit amb el Barça fins a tretze títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut