Marc Bartra: “Treballo amb moltíssimes ganes”

Marc Bartra: “Treballo amb moltíssimes ganes”

El central blaugrana ha elogiat el seu company Gerard Piqué i ha destacat: “Estic on vull estar, al primer equip del Barcelona, després de quatre anys lluitant i a la selecció”

Marc Bartra ha estat un dels protagonistes de la roda de premsa realitzada a Las Rozas, on la selecció espanyola està preparant el partit de dissabte (20.45 hores) al Carlos Tartiere d’Oviedo. El defensa barcelonista ha destacat: “Treballo amb moltíssimes ganes per poder tornar als entrenaments la confiança a Del Bosque”. El futbolista de Sant Jaume dels Domenys ha explicat: “Tinc molta il·lusió, els reptes van creixent i la il·lusió, també”. “És un repte molt il·lusionant intentar estar al 200 per cent per millorar i créixer”.

En relació amb la seva participació amb el combinat estatal, Bartra ha comentat: “He estat venint durant tota la classificació i estic on vull estar, al primer equip del Barcelona, després de quatre anys lluitant i a la selecció, que és tot un somni”.

Elogis a Piqué

Bartra també ha parlat de l’estat de forma de Piqué, que no ha pogut ser convocat en les dues primeres jornades de Lliga per una sanció: “És veritat que la continuïtat et dóna ritme de partit, però el veig entrenant-se bé. Entrenar-se amb els millors del món a l’equip i aquí, amb els millors d’Espanya, et fa agafar ritme per estar al cent per cent i respondre al que et demana l’entrenador”. “Gerard (Piqué) i Sergio (Ramos) són els millors centrals d’Europa i del món”, ha subratllat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut