fcb.portal.reset.password

Marc Bartra a l'entrenament d'aquest dijous a San Francisco / MIGUEL RUIZ - FCB

Marc Bartra ha atès els mitjans de comunicació desplaçats a San Francisco per analitzar els primers dies de gira i valorar la seva situació a l’equip, quan tot just es porten deu dies de treball. El central blaugrana ha comentat que “s’estan treballant bé els aspectes físics”. “A més, ho fem a ciutats maques i amb gent molt culer”, ha afegit sobre el suport que està rebent l’equip tant a Los Angeles com a San Francisco.

De cara a la nova temporada, Bartra es marca objectius col·lectius i personals. A banda de voler “seguir guanyant” amb l’equip, el blaugrana vol “superar les estadístiques de l’any passat, seguir millorant i jugar el màxim nombre de partits possible com a titular”.Vull seguir millorant i jugar el màxim possible

Bartra també ha parlat sobre la seva situació al Club. Ha deixat clar que se sent bé a l’equip i que ha tingut tot el recolzament possible: “Al meu cap sempre ha estat jugar al Barça; és el millor lloc on puc estar”. En aquest sentit, ha afegit: “M’he sentit estimat per l’afició i pel Club”. Sobre els minuts que pugui tenir durant aquest curs, Bartra ha assegurat que “com més competència hi hagi, millor per a tots”.

El ‘15’ blaugrana, que ha afirmat que “l’afició del Barça no mereix la sanció de la UEFA”, ha comentat que té molt bon record de l’ambient de la final de la Champions League de Berlín.


Marc Bartra: "Al meu cap està seguir al Barça" by fcbarcelona
Tornar a dalt