Luis Suárez s’apropa als registres golejadors de Romário i Maradona

Luis Suárez s’apropa als registres golejadors de Romário i Maradona

L’uruguaià està a punt de superar dos mites del FC Barcelona i del futbol mundial com l'argentí i el brasiler Des que va arribar, el davanter centre suma 36 gols en 58 partits comptant totes les competicions

Tot i portar poc més d’un any al primer equip, Luis Suárez pot entrar a la història del Club com un dels seus màxims golejadors. I és que l’uruguaià suma, fins avui, un total de 36 gols en 58 partits comptant totes les competicions, uns números que signifiquen una mitjana de 0,62 gols per partit.

Els dos jugadors que pot superar Suárez són Maradona i Romário. L’argentí en va fer 38 en 58 partits (0,65 de mitjana) i el brasiler, 39 en 66 (0,59). En el pròxim partit del Barça, contra el BATE Boríssov al Camp Nou, l’uruguaià pot aconseguir aquesta fita. I no seria estrany, atès el bon inici de temporada que ha fet: en 15 partits disputats, comptant Lliga i Lliga de Campions, ja ha marcat 11 gols. Sembla que Luis Suárez va a ritme de rècord.

Les dades de Maradona i Romário

Tant Maradona com Romário van vestir la samarreta blaugrana durant dues temporades. L’argentí va fitxar la temporada 1982/83 procedent del Boca Juniors. El Pelusa va disputar 58 partits oficials marcant un total de 38 gols.

D’altra banda, Romário va fitxar la temporada 1993/94, dues temporades després de la primera Champions blaugrana. El Baixinho va ser un dels puntals de la temporada, aconseguint 32 gols en 47 partits. La temporada següent el davanter només va disputar 19 partits, en què va marcar set gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut