Luis Suárez reforça el Pitxitxi i la Bota d’Or

Luis Suárez reforça el Pitxitxi i la Bota d’Or

Amb el gol anotat contra el Betis, el davanter uruguaià suma 35 gols a la Lliga i s’apropa a la seva segona Bota d’Or

Luis Suárez va augmentar ahir el seu avantatge al capdavant del trofeu Pitxitxi. Amb el gol anotat contra el Reial Betis aquest dissabte (0-2), el davanter blaugrana ja suma 35 gols a la competició domèstica. L’uruguaià ha marcat quatre dianes més que el segon classificat, Cristiano Ronaldo, que no va poder jugar el partit del seu equip contra la Reial Societat per lesió.

A més a més, Suárez ha aconseguit un cap de setmana rodó pel que fa a les seves aspiracions d’aconseguir també la segona Bota d’Or com a màxim golejador de les lligues europees (la primera va ser el curs 2013/14, amb 31 gols i compartida amb Cristiano Ronaldo).

Ara mateix, el ‘9’ blaugrana lidera el rànquing gràcies a les seves 35 dianes i en suma quatre més que Ronaldo i Jonas, del Benfica, autors de 31 gols cadascun. El davanter del conjunt portuguès no va marcar en el partit de divendres contra el Vitória de Guimaraes i, com a la Lliga espanyola, resten només dues jornades.

Gonzalo Higuaín, amb 30 gols, és el quart aspirant a la Bota d’Or. El davanter argentí del Nàpols no ha vist porta en els últims quatre partits, després de complir tres partits de sanció i de no marcar contra la Roma en l’última jornada disputada a la Serie A.

En cas d’aconseguir el Pitxitxi i la Bota d’Or, Luis Suárez veurà recompensada amb premis individuals la seva millor temporada com a professional. Aquest curs 2015/16 ja ha fet 54 dianes (49 era el seu millor registre amb l’Ajax) i, en gairebé dues temporades al Barça, suma 79 gols amb la samarreta blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut