fcb.portal.reset.password

Neymar i Suárez celebren un gol / MIGUEL RUIZ - FCB

Que Leo Messi, Neymar Jr i Luis Suárez són un trident golejador màgic ho demostren les seves xifres. La primera temporada, entre tots tres van fer un total de 122 gols. Aquest curs, i amb encara un partit per disputar, ja en sumen 130. Se superen any rere any, i això és fruit de la unió i de la bona relació que tenen. Encara que ja ho demostren sobre la gespa i fora del terreny de joc, Luis Suárez ha reconegut aquesta bona sintonia entre tots tres: "La característica principal és la companyonia. Quan qualsevol de nosaltres marca un gol, ens n'alegrem tots, especialment pel bé de l'equip. No tenim gens d'enveja en el que hagi aconseguit i pugui arribar a aconseguir un de nosaltres, perquè gaudim tots tres a la vegada".

A part d'aquest fet, una altra de les claus que ha donat l'uruguaià és que "tant Ney com jo tenim assumit que Messi és el millor del món i n'aprenem molt". En aquesta mateixa línia, Suárez ha comentat: "Neymar està aprenent de Messi per arribar a ser el millor del món, perquè, a més, té moltes condicions per ser-ho". No sentim gens d'enveja, perquè gaudim els tres a la vegada

Unes declaracions que l'uruguaià ha fet a la pàgina web oficial de Neymar, en què ha aprofitat per parlar de la figura del brasiler: "Em va sorprendre molt la seva bona manera de ser". "Dins del vestidor és molt tranquil, però també molt bromista. És una persona feliç, que gaudeix del futbol i de la vida. És molt alegre i té molt afecte per tots els companys. No es porta malament amb ningú", ha reconegut.

A més, ha comentat que "ara és totalment diferent de quan va arribar a Barcelona, perquè ha millorat físicament". La raó, "que Neymar no només es queda amb el dia a dia, sinó que a la tarda segueix entrenant-se, en una demostració que vol seguir millorant".


Luis Suárez: “Neymar tiene muchas condiciones... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();