Luis Suárez i Luis Enrique, Millor Jugador i Millor Entrenador de la Lliga del mes de maig

Luis Suárez i Luis Enrique, Millor Jugador i Millor Entrenador de la Lliga del mes de maig

Després de guanyar la Lliga, el davanter uruguaià, Pitxitxi de la competició amb quaranta gols, i l’entrenador asturià han estat guardonats amb aquests premis mensuals

El FC Barcelona ha tancat la Lliga BBVA amb un nou campionat domèstic, el 24è de la seva història. I ho ha fet després d’un últim esprint fantàstic, amb cinc victòries consecutives i un bagatge golejador de 24-0. És per això que, en l’última entrega dels Premis BBVA d’aquesta temporada, els guardons al Millor Jugador i al Millor Entrenador del mes de maig han estat per a dos protagonistes blaugrana. Es tracta de Luis Suárez i Luis Enrique Martínez, el Pitxitxi i el tècnic del campió de la Lliga 2015/16.

En el cas de Suárez, l’uruguaià l’ha aconseguit, també, després de fer 14 dels últims 24 gols del Barça, que l’han catapultat cap al Pitxitxi de la Lliga BBVA i la Bota d’Or europea, amb un còmput global de 40 dianes. És el tercer futbolista del Barça que aconsegueix aquest premi mensual, que voten els redactors de LaLiga.es, després que, anteriorment, el recollissin Neymar (novembre del 2015) i Messi (gener del 2016).

Luis Enrique, campió de Lliga per segona vegada consecutiva en els dos anys que fa que dirigeix el FC Barcelona des de la banqueta, també el rep per primera vegada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut