fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en la roda de premsa d'aquest divendres / MIGUEL RUIZ-FCB

La visita del Deportivo arriba just abans del Mundial de Clubs i això és un fet que no satisfà a Luis Enrique: “Aquest Dépor defensa de forma increïble, té Lucas Pérez en estat de gràcia i no és el millor rival abans d’anar al Japó”. L’objectiu és acabar la jornada mantenint el lideratge a la Lliga i és per això que el tècnic asturià considera imprescindible el paper de la parròquia blaugrana: “L’afició ens ha de donar suport quan tinguem dificultats, que en tindrem segur, i espero que això ajudi a aconseguir els tres punts i arribar al Mundial de Clubs en les millors condicions”.

Aquestes són les altres declaracions de Luis Enrique en roda de premsa:

El rival

“Afrontem el partit amb molta precaució, no només perquè el Dépor està en sisena posició, sinó perquè només ha perdut un partit dels set que ha jugat a fora. Hem analitzat el rival i aquest Dépor no s’assembla gens al de la temporada passada. Tenen el mateix entrenador però diferents jugadors, treballen molt intensament. M’agrada molt aquest Dépor”.

“Pel moment en què arriba el duel i per com juga el rival, serà dificilíssim. El partit convida a pensar en el Japó però és important ser líders quan acabem la jornada”.

“Aquest Dépor defensa de forma increïble, té Lucas Pérez en estat de gràcia. Ens centrarem a ser superiors al rival, però no és el millor rival abans d’anar al Japó”.

El Mundial de Clubs

“Tenim un objectiu atractiu i il·lusionant com un Mundialet, però seria molt trist per a nosaltres no fer els deuresa la Lliga”.

“Vull guanyar el partit abans d’anar al Japó i després ja veurem què fan els rivals”.

“És preferible arribar al Japó amb més dies per preparar l’adaptació dels jugadors, però amb el calendari europeu no és possible i intentarem que no es noti”.

L’estat de Neymar Jr

“Està seguint el procés de la lesió. El dia que et lesiones et desanimes i després, quan els metges et donen informació, t’il·lusiones per tornar al més aviat possible”.

“El que em preocupa és que no es recuperi al 100%, m’agradaria que participin tots al Mundial però abans d’arribar a la final també hem de jugar una final. Hem d’anar pas a pas”.

“Sempre que hi ha jugadors lesionats, perdem coses, però l’equip haurà de buscar situacions diferents i que es noti com menys millor”.

“Faig una valoració molt positiva del 2015 de Neymar. Tot i que, quan va arribar, ja el vaig veure a un nivell altíssim, aquest 2015 ha tingut uns números increïbles, ha aportat moltes coses, és un jugador màgic i també afegeix gols. Estem molt contents amb el que aporta Neymar Jr i amb el que aportarà”.


Luis Enrique: "Tendremos dificultades contra el... por fcbarcelona
Tornar a dalt