fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, durant el partit a El Molinón / MIGUEL RUIZ-FCB

De la victòria a El Molinón, Luis Enrique ha destacat la bona actuació davant un bon Sporting tancat en defensa: “Mitjançant la circulació de la pilota hem tancat l’Sporting a prop de la seva àrea, hem tingut les dificultats normals contra un equip que espera al contraatac i hem fet un partit molt complet”. “Hem controlat el joc –ha continuat Luis Enrique–, i hem creat ocasions de gol prou clares”.

Els tres punts sumats conviden a tenir pensaments positius: “Sóc optimista davant qualsevol situació que es doni. En les deu últimes jornades els equips més necessitats de punts guanyaran partits però nosaltres estem on volíem estar”, ha explicat l’asturià.

Les altres declaracions de Luis Enrique en roda de premsa són les següents:

Les dianes de Messi i Suárez

“Poder comptar amb Leo és un privilegi independentment del rival. El gol de Suárez ens ha donat tranquil·litat i ens ha vingut molt bé perquè ens ha posat dins el partit i, a partir d’aquell moment, hem patit menys”.

“És evident que volem millorar en el llançament de penals, però tenim confiança en Luis, Messi i Ney, ja que són tres grans llançadors.

El rival

“He vist l’Sporting molt bé, han jugat jugadors poc habituals però han competit molt bé. Nosaltres hem jugat molt seriosos, hem tingut un nivell bastant alt i això ens ha permès sumar els tres punts”.

“L’Sporting ho està fent molt bé per salvar-se, fa moltes jornades que estan fora del descens, dependran d’ells mateixos i tenen l’afició donant suport”.

“No sóc gaire sentimental, a Gijón vinc tots els estius i cada Nadal, i veig sovint la família. Trepitjar El Molinón és un plaer molt gran i, en general, ha estat una jornada molt bonica per a mi”.

“El gol local arriba en una transició impecable i això és mèrit de l’Sporting, per com ha fet aquell contraatac. Ha estat un contraatac de llibre. A la segona meitat només n’hi ha hagut un més, però el rival també juga”.


Luis Enrique: “Poder contar con Leo es un... por fcbarcelona

Reconeixement per a Luis Enrique

Pitu Abelardo i Luis Enrique, els dos entrenadors i bons amics que aquest dimecres s’han enfrontat en les respectives àrees tècniques, han protagonitzat una imatge agradable a la sala de premsa. Ambdós asturians, compromesos amb la terra que els va veure créixer, han rebut un homenatge i han estat reconeguts com a Ambaixadors de ‘Gijón Ciutat Europea de l’Esport 2016’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();