fcb.portal.reset.password

Luis Enrique animant els seus jugadors durant el partit contra el València / MIGUEL RUIZ - FCB

Tot i el gran partit que ha fet el Barça davant del València, l’equip no ha pogut sumar cap punt i encadena quatre enfrontaments consecutius sense guanyar a la Lliga. Tot i això, el conjunt blaugrana segueix líder de Primera Divisió i depèn d’ell mateix per assolir el títol. Luis Enrique Martínez ha elogiat els seus jugadors pel nivell de joc mostrat al Camp Nou després de l’eliminació europea: “Són partits molt difícils de jugar i de plantejar i l’equip ha tingut una resposta magnífica”. “Hem fet una primera part molt completa i hem tingut ocasions clares, però sense la fortuna necessària per guanyar el partit”.

El tècnic asturià ha assegurat que el conjunt blaugrana seguirà lluitant fins al final per revalidar la Lliga: “Felicito els meus jugadors per com han afrontat l’adversitat. Som conscients del repte, depenem de nosaltres mateixos i ara afrontem un repte meravellós”. “Si un equip és capaç d’aixecar-se, aquest és el Barça”, ha expressat Luis Enrique, que ha estat preguntat per altres qüestions que tot seguit repassem:

El partit

“Pel que fa al joc era molt positiu i hem estat molt superiors. L’única cosa que ens ha faltat ha estat efectivitat”.

“Hem fet una segona meitat molt bona. Els jugadors s’hi han esforçat moltíssim. Als últims trams del partit sí que és veritat que hem jugat més amb el cor que amb el cap. A vegades, així és el futbol”.

“No és un dia per criticar els meus jugadors, sinó per elogiar-los”.

“Els jugadors han donat una lliçó de com s’ha d’afrontar una situació com aquesta. Han estat fins al minut 93 intentant empatar el partit”.

“No he fet cap canvi perquè considerava molt injust treure’n algun. Estaven fent un molt bon partit”.

L’afició

“Mai havia vist un Camp Nou tan abocat a animar l’equip en una situació com aquesta en què ens trobem ara. Ens han ajudat moltíssim”.

“No hi ha cap culer que no se senti orgullós de l’actitud que ha tingut avui l’equip”.


Luis Enrique: "Dependemos todavía de nosotros" by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();