fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, en el seu primer partit de la temporada al Camp Nou / MIGUEL RUIZ-FCB

En la seva primera roda de premsa de la temporada a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou, Luis Enrique s’ha mostrat satisfet per la progressió en les accions defensives: “Hem estat molt millor que a principi de pretemporada”. “Aquest és l’objectiu, no es pot optar a res si no s’és rocós en defensa”, ha destacat el tècnic.

L’asturià ha dit que l’equip “està al nivell normal que esperàvem a aquestes altures”, però també ha admès: “Estem lluny d’un equip que pot estar al 100%”. “Tenim l’estil d’intentar tenir més la pilota, i un pot tenir bones sensacions perquè es repeteixen situacions de partit a què estem acostumats”, ha afegit.

Un altre dels factors que ha satisfet Luis Enrique és la professionalitat mostrada per tots els jugadors i també per homes com Neymar Jr i Bravo, que s’han incorporat recentment a la pretemporada: “Quan un se’n va de vacances, s’emporta el seu programa de treball i cuiden l’alimentació. Saben que, com millor arriben, més fàcil és recuperar la forma”.

L’entrenador blaugrana també ha tingut paraules per valorar el joc de l’AS Roma: “És un equip d’alt nivell i hi ha hagut un bon partit”.


Luis Enrique: "Se tiene que ser rocoso en... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();