fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, a l'entrenament d'aquest dimarts / MIGUEL RUIZ-FCB

Luis Enrique s’ha mostrat prudent i respectuós abans de la visita al Celta a la cinquena jornada de Lliga. És una postura habitual, però, aquesta vegada, fins i tot l'ha defensat amb més vehemència que de costum. Hi té a veure el bon inici dels gallecs: “Espero un partit extremadament complicat, per les característiques del rival, pel seu estat de forma, per com conquisten els punts. En definitiva, un partit atractiu i interessant per a nosaltres”.

Afegia: “El nivell de dificultat serà màxim. Per exemple, l’any passat ens va costar moltíssim. Aquest any ha fet un gran mercat de fitxatges. No només aconsegueix resultats, sinó que ho fa de manera atractiva”. Amb tot, el tècnic del Barça augura un partit “complicat i atractiu”. “Ens agrada trobar equips d’aquest nivell”, reconeixia.

A continuació repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique Martínez, desgranades per temes:

Un rival de màxima exigència

“Són partits que saps que, per la manera de pressionar del rival, són incòmodes. El resultat anirà relacionat amb el nostre nivell. Si estem en els nostre números tindrem possibilitats, sinó, no”.

“Berizzo té tot el mèrit. Al final de la temporada passada ja van estar a un nivell altíssim i aquest any són un dels millors equips de la Lliga”.

El moment de l’equip

“Amb lesions incloses, és una situació normal i lògica. No és catastròfica. Sempre ha regnat un bon ambient en aquest vestidor, és fàcil per a l’entrenador”.

“Tothom sap com juguem, el nostre estil. Estic content amb el rendiment de l’equip i amb els resultats”.

La reaparició de Piqué

“Ha estat fora per un ‘error’ que va cometre. Recuperar jugadors, sancionats o lesionats, sempre són bones notícies”.

La situació d’Arda Turan i Aleix Vidal

“El Club busca la millor opció i totes les possibilitats que ens beneficien en aquest tema”.

“Veig Arda i Aleix molt bé, preparats. Els intentem animar, ja queda poc”.
El reforç de Gumbau

“El coneixem de la temporada passada, pot ser pivot o interior. Va ser un gran fitxatge del filial, un jugador més que interessant”.

Tornar a dalt