fcb.portal.reset.password

Luis Enrique, al Vicente Calderón / MIGUEL RUIZ-FCB

“Revalidar el títol era el nostre objectiu i ens il·lusionava molt. Aquest any no serà i l’equip està trist”. Aquestes són paraules de Luis Enrique en la roda de premsa realitzada al Vicente Calderón. “Els nostres objectius sempre són els més alts. Ara mateix hem d’acceptar la derrota, entendre-la com a una cosa de l’esport i afrontar els dos objectius que tenim a l’horitzó. Hem de millorar el rendiment”, ha afegit.

El tècnic asturià també ha comentat el següent:

“Ha estat un partit com el que prevèiem, la primera part ha passat sense problemes i el primer gol ha arribat en una acció poc afortunada. No hem estat lúcids”.

“No estem en el nostre millor moment, ni el més efectiu. Això és així. Ens hem d’aixecar perquè tenim dos reptes molt desitjables”.

“En principi no esperava un Atlètic de Madrid tan tranquil. Els ha sortit bé la idea que tenien d’aprofitar algunes de les poques ocasions. S’han avançat en el marcador i han jugat a fer el que millor se’ls dóna, a defensar en el seu propi camp. Ens ha faltat més finor”.

“Hem tingut el control del joc però no ha sortit com esperàvem. Amb tot perdut, ens ha costat molt. Felicito l’Atlètic de Madrid i li desitjo tota la sort".

“És una evidència que no estem en el millor moment. Estic molt orgullós dels meus jugadors i sento l’eliminació pels aficionats culers”.


Luis Enrique: "Tenemos que aceptar la derrota y... por fcbarcelona
Tornar a dalt